Het is mooi om te zien wanneer de bouwplaats draait, mensen in een goede bui zijn en iedereen blij is. Vooruitgang begint bij ieder van ons.

Denny
Werfleider
© STRABAG
Terug naar Mensen bij STRABAG

Denny is werfleider bij STRABAG.

Wat zijn Denny's activiteiten, wat boeit hem aan zijn baan bij STRABAG en wat adviseert hij andere sollicitanten - ontdek het hier!

Naam:
Denny
Bedrijf:
STRABAG
Ingang:
2004
Huidige positie
Werfleider

Wat zijn je werkzaamheden als Werfleider?

De taken als werfleider zijn gevarieerd. Ik coördineer alle mensen op de bouwplaats, zorg ervoor dat alles vlot verloopt en dat iedereen op de juiste plaats is. Als er problemen zijn, ben ik de schakel tussen de klant en de projectleiding. Samen vinden we oplossingen op de werf.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Wat ik het leukste vind, is dat we elke dag voor nieuwe uitdagingen staan. We zijn niet altijd op dezelfde plek en hebben verschillende bouwplaatsen. De veelzijdigheid van het werk inspireert me.

Hoe vind je de balans tussen werken op de bouwplaats en op kantoor?

Ik probeer veel op de bouwplaats te zijn en tegelijkertijd mijn werk op kantoor te doen. Het is soms een uitdaging om het juiste evenwicht te vinden, maar het is belangrijk dat het voor iedereen werkt.

  • Digitalisering heeft veel dingen vereenvoudigd. Vroeger was het niet mogelijk om raakvlakken en problemen direct te herkennen. Nu kunnen we ter plekke zien waar er botsingen of problemen zijn en die meteen aanpakken. Dat maakt ons werk veel gemakkelijker.

Wat drijft jou en wat betekent succes voor jou?

Succes is wat me drijft. Het is mooi om te zien wanneer de bouwplaats draait, mensen in een goed humeur zijn en iedereen blij is. Vooruitgang begint bij elk individu.

Kijk zelf wat Denny hier meldt:

Video man en vrouw met helm op bouwplaats
Denny: Werfleider bij STRABAG