Ontdek nieuwe carrièrepaden bij STRABAG.


Of je nu een starter bent of een ervaren specialist of manager: bij STRABAG bieden we iedereen de kans om nieuwe professionele uitdagingen aan te gaan en samen met ons te bouwen aan een betere toekomst.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die out-of-the-box willen denken, actief willen bijdragen en zichzelf verder willen ontwikkelen. Ontdek onze talrijke carrièrepaden en ontwikkelingsmogelijkheden, bekijk onze openstaande vacatures of stuur ons je open sollicitatie.

Foto Twee werknemers met bouwhelm

Jobs op de werf

Neem je graag het heft in eigen handen? Is het toepassen van je verworven know-how in de praktijk wat je echt drijft? Bij STRABAG kan je vanuit verschillende functies een cruciale rol gaan spelen in het reilen en zeilen op de werf. Je staat vooraan bij het bouwen van onze mooiste projecten en bent het visitekaartje voor STRABAG en de kwaliteit waarvoor we staan.

Ontdek onze actuele vacatures

Foto Twee werknemers op bouwplaats, één werknemer op achtergrond

Jobs op kantoor


Bouwen doe je niet alleen op de werf. De voorbereiding van projecten of het faciliteren van het volledige bouwproces gebeurt veelal op één van onze kantoren. Ook dan biedt STRABAG tal van mogelijkheden. Denk hierbij aan functies op afdelingen zoals Aankoop, Calculatie of Werkvoorbereiding. Maar ook aan de afdelingen boekhouding, administratie, People & Culture of Marketing. Ontdek de mogelijkheden op onze kantoorlocaties in de Benelux.

Alle actuele vacatures vind je hier.

Foto man gebaart voor vrouw

Combinatie kantoor en werf

We werken bij STRABAG allemaal samen aan onze bouwprojecten. Of je expertise nu ligt in uitvoeringsplanning, bouwmanagement, bouwtechniek, BIM-management of LEAN.Construction. Het uiteindelijke doel is om samen een goed en kwalitatief project af te leveren. Je beslist zelf hoe jij je tijd verdeelt tussen de werf en het kantoor. 

hier vind je onze actuele vacatures op technisch gebied.

Foto technicus naast werknemer met bouwhelm wijzend

Jouw talent - onze banen.

Om het vinden van een baan bij STRABAG te vereenvoudigen, kan je zoeken op trefwoord of de baan selecteren die bij je past uit verschillende functiegroepen, plaatsen en landen. Met de job alert ontvang je meldingen over nieuwe vacatures die overeenkomen met jouw zoekprofiel. Zo blijf je altijd up-to-date in je zoektocht naar de juiste baan binnen STRABAG.


Bouw samen met ons aan de toekomst en maak deel uit van ons team!