Opleidingsprogramma bij STRABAG: Young Potentials.

Wil jij je optimaal voorbereiden op de start van je carrière en precies weten in welk vakgebied je het best kunt beginnen? Start dan nu als Trainee bij STRABAG en profiteer van de mogelijkheid om je competenties volledig te benutten in een gevarieerde werkomgeving.
Foto werknemer met bouwhelm kijkt naar werknemer met bouwhelm

Klaar voor de start?

Jouw carrièrestart als trainee bij STRABAG

Om ervoor te zorgen dat je optimaal bent voorbereid op de eisen van je toekomstige functie, bieden we traineeprogramma's voor starters. Het commerciële traineeprogramma duurt 11 tot 13 maanden, het technische traineeprogramma duurt 12 tot 15 maanden.

Foto Twee vrouwelijke werknemers discussiëren voor twee schermen

Na het afronden van je bachelor- of masterdiploma biedt ons traineeprogramma je de mogelijkheid om de verschillende afdelingen en functies van STRABAG te leren kennen.

Onder begeleiding van ervaren specialisten en managers maken we je vertrouwd met verschillende bedrijfs- en taakgebieden. Doelgerichte opleidingen vormen een aanvulling op het traineeprogramma, dat ook een werkperiode in het buitenland omvat.

Foto werknemer met bouwhelm kijkt naar werknemer met bouwhelm

Bij de start van je carrière word je begeleid door mentoren die je continue zullen ondersteunen en je regelmatig van feedback zullen voorzien. Na het succesvol afronden van ons traineeprogramma ben je klaar voor een verantwoordelijke functie en de volgende stap in je carrière bij STRABAG.